Om oss

Vi är Valsätra plattsättning

Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar
Luxury interior bathroom with bricks walls. 3d render.
Varför ni ska välja oss

Plattsättning företag med fokus på kund och kvalite.Efter många genomförda renoveringar är vi specialiserade på badrumsrenoveringar, golvavjämning. Vår arbetsmodell är tydlig och har präglats av kvalitet och trygghet. Vi arbetar med alla sorters renoveringar av badrum och våtutrymmen över hela Uppsala med omnejd.

Boka gratis hembesök och få ett prisförslag
Litet kök eller stort källarbadrum – vi satsar alltid på kvalité och 100% kundnöjdhet.
Vill du ha en professionell bedömning ?
Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert .

  • Vi satsar alltid på kvalité och 100% kundnöjdhet.
  • Vi erbjuder enkla och okomplicerade lösningar till vår kunder.
  • Vi tar fram en unik approach som levererar de bästa resultaten.

  • Kvalitet är vår mål
  •  Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar
  • Kund och kvalite i fokus

Vi beställde ett med våra mått ganska stort arbete. Riva ut ALLT i bastu, tvättstuga och badrum. Slå ut en vägg mellan de två sistnämnda. Bygga en helt ny vägg. Bila golv och dra om rören eftersom allt skulle flyttas runt till nya platser. Måla, kakla och allt det andra självklara som hör till. Samt bortforsling av allt gammalt mm. Under resan tillkom önskemål och tillägg från oss, bland annat fönsterbyte och byta fler dörrar än till dessa utrymmen. Företaget hade mycket hög servicegrad och var lyhörda för gamla och tillkommande önskemål. Dessutom gick det snabbt. Han kom till oss varje dag runt kl 07 ända fram tills hela arbetet efter 3 veckor var klart (många hantverkare cirkulerar ju runt och arbetar några dagar i taget på flera olika arbeten vilket dra ut på tiden!). Så sammantaget var det snabbt, effektivt med hög service och dessutom hade dom den billigaste offerten (en av de andra offerterna var nästan dubbla priset!). För att summera är vi NÖJDA.

testimonail Stefan K. Uppsala

Här har ni en Bra Badrums renoverare som håller vad som bestämt! Lätt att ha att göra med,Jobbar snabbt och toppenkvalitet på mina badrum! Rekommenderas!

testimonail Jouni V. Grillby

Vi anlitade Valsätra plattsättning för en totalrenovering av vårt badrum. Genom hela processen har Adel varit professionell, bemötande och flexibel. Arbetet blev klart i tid och resultatet blev väldigt bra! Vi fick sedan även hjälp med att sätt klinker i hallen och kakel i köket. Vi är jättenöjda även där! Adel är trevlig och mån om att man som kund ska bli nöjd, vi rekommenderar gärna Valsätra Plattsättning.

testimonail Erik S. Uppsala

Adel är en ordentlig, professionell och snabb plattsättare. Han utförde jobbet i vårt badrum på ett enastående sätt. Dessutom frågade vi om han kunde komma och installera en duschvägg för oss efter att hans jobb var utfört (ngt. han inte behövde göra), så det är ännu ett plus i kanten. Vi är supernöjda!

testimonail Emin P. Uppsala

Adel har genom hela arbetet varit trevlig, snabb på att svara, professionell och lämnade rent och snyggt efter sig. Priset var enligt överenskommelse, har absolut inga klagomål. Kan varmt rekommendera denna firma!

testimonail Carl – Norrby

    %d bloggers like this: